Welcome to the family

189.00 kr309.00 kr

Hur många gånger har vi i min generation inte fått frågan av sina gäster ”Vad är lösen till wifi?”. Med den här postern behöver du inte krångla med det längre. Rama in den och häng på väggen för att visa din gäster. Det blir inte bara en humoristisk inredningsdetalj utan det är också en välkomnande poster hem till er familj och ert hem.

 

Nollställ

Beskrivning

Hur många gånger har vi i min generation inte fått frågan av sina gäster ”Vad är lösen till WiFi?”. Med den här postern behöver du inte krångla med det längre. Rama in den och häng på väggen för att visa din gäster. Det blir inte bara en humoristisk inredningsdetalj utan det är också en välkomnande poster hem till er familj och ert hem. En WiFi-poster är en annorlunda men väldigt rolig inredningsdetalj.

Du fyller själv i ert efternamn och eventuellt wifi-lösen. Väljer du att inte skriva in lösenordet kommer postern bara bestå av en tom prickad rad under wifi-rubriken – vilket kan vara perfekt om du själv vill fylla i lösenordet med penna och ge postern en ännu personligare touch.

Specifikationer:

Ram: Nej.

Färg: Vit. Annan färg kan beställas. Maila till info@textart.se.

Storlek: a4, 30x40cm eller 50x70cm. Andra mått går att specialbeställa.

Frakt: Standard: 49kr. Rekommenderat brev: 69kr.

Fraktas i: Papprulle

Papper: 180gr matt bestruket. 

Design av: Emil Lindström

Mer information

Vikt 0.25 kg
Dimensioner 55 x 5 x 5 cm
Storlek

30x40cm, 50x70cm, a4